Kategorier
Biler

Bilvurdering – Er det gratis og uforpligtende?

Er man nysgerrig over hvad ens bil er værd, så er der efterhånden en række hjemmesider der tilbyder at lave en bilvurdering. Men inden man gør det, så bør man være opmærksom på hvad betingelserne er og især om det koster penge. Det vil for de fleste virke meget træls, hvis man pludselig får en dyr regning på noget, som man troede var gratis. Desværre er der blevet fundet flere hjemmesider, som opkræver betaling for en bilvurdering, og for at gøre det værre, så virker det til at der bevidst bliver forsøgt at aflede brugerens opmærksomhed, således at man ikke bliver gjort opmærksom på det. Dette vil man selvfølelig ikke opleve selv, men så længe man bruger den ekstra tid på research og er opmærksom på hvad der står af betingelser, så burde det være muligt at undgå.

Gratis og uforpligtende bilvurdering

Det optimale er selvfølelig, at man kan finde et sted der foretager en gratis og uforpligtende bilvurdering, så man kan få det gjort uden at føle sig presset til faktisk at sælge eller smide penge ud af vinduet. Et eksempel på dette er Pant i Biler, da de tilbyder netop en gratis og uforpligtende bilvurdering. Det foregår således at man indsender en ansøgning, hvori man vedlægger nogle billeder og en dybdegående beskrivelse samt generelle informationer (årstal, kilometertal, model osv.) For at få den bedst mulige bilvurdering eller rettere sagt mest præcise, så er det vigtigt at man er så grundig som overhovedet muligt.

Pantsæt din bil

Er man tilfreds med Pant i Bilers bilvurdering, så er det muligt at pantsætte sin bil hos dem, hvor man vil modtage op til 50% af den totale værdi. Man vil så lave en kontrakt, som fortæller hvornår man skal betale tilbage og selvfølelig hvornår man får sin bil tilbage. Ønsker man forsat at tage sin bil i brug, så lejer man den af Pant i Biler, til en leje som bliver udregnet ud fra markedspriser. Når kontraktbeløbet så skal tilbagebetales, så gør man det og man vil derefter få overdraget sin bil igen.

Dette er selvfølelig bare et eksempel på hjemmesider, hvor man kan få en gratis bilvurdering, men det skaber samtidig en mulighed for at få nogle penge for sin bil hurtigt. Derudover så slipper man for at sælge og fungere nærmere som en smart måde at tage et lån i sin bil på.