Kategorier
Rengøring

Nogen der kender et rengøringsfirma i København?

Jeg står og mangler et godt Rengøringsfirma fra København, og derfor vil jeg høre, om der er én derude, der kan anbefale et godt firma? Det skal være et rengøringsfirma, der både kan levere privat- og erhvervsrengøring, da jeg søger for mig selv og min virksomhed. Jeg har hørt at rengøringsfirmaet Hebo Rengøring, som er et rengøringsfirma i København, skulle være godt og professionelt, men har I nogle erfaringer med dem?

Rengøringsfirma, København søges

Det er vigtigt for mig, at den rengøringsvirksomhed jeg vælger har flere års erfaring i branchen og ved, hvad de foretager sig. De skal både klare små, hurtige opgaver såvel som store, længerevarende projekter, da min virksomhed stiller særlige krav til rengøringen. Jeg har i lang tid søgt efter en virksomhed, der kunne klare opgaven, men har indtil videre ikke fundet det, jeg søger efter. Min veninde sagde, at firmaet Hebo Rengøring har over 25 års erfaring med professionel rengøring, og at de både udøver privat såvel som erhvervsrengøring. Hvis det er tilfældet, er de måske det eneste rengøringsfirma i København, der kan opfylde mine behov.

 

Et rengøringsfirma med en god track record er vigtigt!

Det er vigtigt for mig, at mit kommende rengøringsfirma i København har andre kunder, der er meget tilfredse med deres arbejde. Anmeldelser betyder alligevel en del, når man undersøger markedet, og hvis de ikke har tilfredse kunder, så bliver de ikke mit rengøringsfirma.

 

Det personlige touch kan gøre forskellen

Hvis en virksomhed formår at give følelsen af, at de kan deres kram, og at de samtidig er personlige i deres arbejde, så kan det være tungen på vægtskålen. Jeg kan læse inde på Hebo Rengørings hjemmeside, at de har tilfredshedsgaranti og mange kunder, der roser dem for deres professionelle arbejde og venlige medarbejdere. Hvis du kender dem, eller kender nogen der gør, må du gerne komme med dit input, så jeg kan træffe min beslutning på et oplyst grundlag.

 

Lokaliteten er vigtig

Jeg havde en veninde, der anbefalede hendes egen rengøringsvirksomhed. Jeg er sikker på, det er en rigtig god virksomhed, men det lå desværre i Vestjylland, hvilket gør det uaktuelt for mig. Mit rengøringsfirma skal ligge omkring København, og de skal kunne rykke ud til en hasteopgave. Det tidligere firma vi havde var godt nok dygtige til at gøre rent, men deres medarbejdere var upålidelige, og jeg vil være sikker på, at når man har en aftale, så har man en aftale.

Kom med dit input

Hvis du kender et godt rengøringsfirma i København, så tøv endelig ikke med at skrive en kommentar. Jeg er meget interesseret i, hvad I synes og mener om det her emne, og jeg er sikker på, der er mange, der kan byde ind med interessante observationer / erfaringer. Du har måske selv brugt et rengøringsfirma i København og kender til den situation, jeg står i – alle inputs er mere end velkomne.