Kategorier
Skønhed

Silver shampoo – Til dig som ønsker en kold tone

Efter at man har fået lavet en hårfarvning hos frisøren, så ønsker man typisk at det holder så længe, som overhovedet muligt. Men dette er ikke altid lige nemt, da ens hår bliver udsat for en hel del i løbet af dagen. Det bedste man kan gøre er at bruge nogle ordentlige hårprodukter, som passer bedst muligt på håret – fx som silver shampoo fra Echosline gør det. Da de fleste bruger shampoo jævnligt eller i hver fald bør gøre det, så er det også det produkt man bruger, der har størst indflydelse på helbredet og udseendet af ens hår. Det er derfor det første produkt man bør tænke på, hvis man gerne vil vedligeholde sin flotte farve.

Silver shampoo til lyst og blond hår

Det er for tiden blevet meget populært for piger at have lyst hår og i nogle tilfælde med grå nuancer. Med den type hårfarver, så er der en chance for at ens hår bliver gulligt, hvilket de færreste synes særlig godt om. Derfor kræver det at man har en god shampoo, som kan neutralisere disse farvetoner, hvilket vil få håret til at se pænt og naturligt ud. Et godt bud på sådan en shampoo er silver shampoo, som bliver forhandlet af webshoppen Shop Rosted og produceres af Echosline.

Silver shampoo er den ideelle shampoo til personer med striber, hvidt, lysnet og naturligt blond hår – og som ønsker en kold tone. Den indeholder bl.a. fermenterede druer og silke proteiner, som nedtoner de gullige toner ved at arbejde med håret indefra. Ønsker man et længerevarende resultat, så kan man bruge silver shampoo i samarbejde med andre af Echoslines produkter.

Bruges også af frisører

Det største kompliment en shampoo kan få, er hvis den bliver brugt af professionelle frisører. Det er selvfølelig fordi man stoler på, at de ved hvad de putter i ens hår. Silver shampoo bliver også brugt af frisører, da det er af en kvalitet, som de kan stå inde for. Man kan derfor meget vel opleve, at en frisør putter det i ens hår, hvis man besøger det rette sted.

Ofte tænker folk at frisør shampoo er noget dyrt noget, men med silver shampoo er det ikke helt sandt. Det er selvfølelig ikke samme priser, som dem man finder nede i sit lokale supermarked. Men man kommer ikke udenom, at silver shampoo bliver solgt til særdeles konkurrencedygtige priser, hvis man altså sammenligner med andre produkter af samme kvalitet. Man skal selvfølelig også huske på, at desto mere man betaler, desto bedre bliver resultaterne. Man kan derfor nemt gå hen, at blive afhængig af silver shampoo, da det kan levere resultater som man ikke er vant til. Det er altså hvis man bare køber den billige nede i supermarkedet.

Hvis man tænker at silver shampoo er interessant, så kan man finde den hos Shop Rosted. De er nemlig godkendt forhandler af alle Echoslines produkter.