Kategorier
Frokost

Få en god frokost hver dag!

Frokost er en vigtig del af dagligdagen på arbejdet, da de fleste omkring en 12-tiden begynder at blive sulten, efter at have arbejdet nogle timer. Hvis man ønsker at forkæle sine medarbejder, hvor de ikke skal bekymre sig om madpakken hver dag, så er en ordning til frokost en god ide. Hvis man sørger for det, så kan det øge medarbejdertilfredsheden – især hvis det samtidig er god mad. Derudover giver det dem energi til at knokle hårdt resten af dagen. Men hvem kan egentlig levere frokost på en daglig basis? Det vil der blive svaret på her.

Frokost fra mange forskellige køkkener

Der er mange steder, som laver frokost til virksomheder, men et sted har samlet en masse køkkener. Det gør at man får større fleksibilitet, da man kan vælge frit imellem dem. Virksomheden hedder Frokost.dk, og de har omkring 40 køkkener rundt omkring Danmark, hvorfra de levere mad. De stræber efter at gøre frokosten for virksomheder lækker og nem, så medarbejderne ikke skal stå tidligt op om morgnen, for at smøre deres madpakke. Det kan selvfølelig også være et godt alternativ, hvis kantinen i bygningen, ikke lever op til ens madønsker.

Foregår over en app

Hos dem, vil man få tildelt en fast kontakt person, som kan rådgive og hjælpe en – hvis det er nødvendigt. Det hele foregår over deres app, hvor man kan til- og afmelde sig dagens menu på forholdsvis kort basis. Det gør også, at hvis der er en kollega som kun er på kontoret engang imellem, så kan der stadigvæk spises med, når personen er der. Derudover er det muligt at se menuen samt at andmelde den frokost man har fået serveret.

Man får altid sin mad

De lover at maden kommer til tiden, men hvis der alligevel skulle ske en fejl, så er leveringen gratis. Ydermere har de en mad ambulance, som altid står klar med noget ekstra, hvis dagens køkken ikke kan levere af den ene eller den anden grund. Faktisk fik 99%, af alle deres kunder, maden til tiden. Det burde derfor ikke være en stor bekymring.

Frokost.dk er altså en god mulighed, hvis man har en virksomhed i København, Nordsjælland, Herning, Horsens, Silkeborg, Skanderborg, Vejle og Aarhus. Man kan kontakte dem på deres hjemmeside, hvis man ønsker et uforpligtende tilbud.