Kategorier
Print

Dagens sparetip: spar penge på Brother patroner ved at købe kompatibelt blæk

Jeg har endelig fået taget mig sammen og købt en ny printer og nogle billige Brother patroner, jeg fandt over nettet. Den gamle var desværre brændt sammen, men havde ellers holdt rigtig godt i mange år. Jeg må indrømme, at det mest er på grund af mine børn, der går i gymnasiet, vi købte en printer, for de har selvfølgelig rigtig mange opgaver, de skal aflevere, og i dag er det jo sjældent, man skriver noget i hånden.

Men nok om selve printeren. Som jeg skrev, fandt jeg blækpatronerne online. Jeg er ellers ikke typen, der er helt tryg ved internethandel, og hvis butikken ikke som minimum er E-mærket, så tør jeg simpelthen ikke at handle hos dem. Det kan godt være, det lyder som om, jeg er lidt gammeldags, men jeg vil nu helst være på den sikre side. Jeg kan dog også godt se en masse fordele ved online handel, og tænkte, at jeg godt kunne købe Brother patroner online, da vi stod og manglede blæk til den nye printer.

Jeg synes aldrig, det er nemt at finde de korrekte printerpatroner, så jeg var positivt overrasket over denne hjemmeside, fordi man får et godt overblik over, ikke bare, hvilke printere, der er på markedet, men også, hvilke blækpatroner, der passer til. Derfor tog det mig ikke lang tid at finde de korrekte Brother patroner til familiens printer.

Der findes nemlig et hav af printerpatroner, som passer til vidt forskellige printere. Det ville bestemt være meget lettere, hvis der bare var én standart, men sådan er det desværre ikke. Der findes tilmed både de originale patroner og så de billigere kopier. Denne hjemmeside solgte de billige kopier af Brother patroner, og jeg plejer som regel at gå efter det, jeg kan spare penge på.

Måske ved du det allerede, men faktisk kan man spare rigtig mange penge, ved at gå efter de kompatible blækpatroner, og jeg kunne i hvert fald sagtens se fordelene ved at købe de printerpatroner, der var kompatible med de originale Brother patroner i stedet for de dyre originale. Det gør jo også hele printeren billigere, hvis man tænker over det, og, som sagt, med to gymnasieelever i huset, så bliver der altså printet rigtig meget.

I øvrigt, helt uden at tage mine bange anelser omkring online handel i betragtning, så var jeg meget positivt overrasket over den service, der var, da jeg købte mine Brother patroner online. Lynhurtig levering, og printerpatronerne passede selvfølgelig. Jeg ved ikke meget om printerkvalitet, men jeg kan personligt ikke se nogen forskel på kvaliteten af udskrift fra de originale til de billige kopipatroner, så hvorfor skulle man ikke bruge sine penge på dem i stedet for? Så kan man jo bruge de øvrigt sparede penge på en masse andet.

Så det var bare en lille anbefaling til jer, der gerne vil spare nogle penge på jeres printer. Hvis I køber de billige patroner, som jeg købte kopier af Brother patroner, så kan I jo få råd til en lidt dyrere printer, der måske holder i flere år.

2 kommentarer til “Dagens sparetip: spar penge på Brother patroner ved at købe kompatibelt blæk”

Det var da et super godt råd vedrørende brother patroner, du lige kom med der! Jeg har aldrig tænkt så meget over det med at printe, men det kan jo faktisk godt betale sig, har jeg lige fundet ud af.

Jeg har altid et par brother patroner liggende på lager, for så slipper jeg for pludselig at stå og mangle noget blæk.

Lukket for kommentarer.