Kategorier
Tøj

Vanter og elefanthuer – Jeg er begyndt at fryse om ører og fingre

Det er jo allerede så småt begyndt at blive minusgrader om natten, og vi er ikke engang gennem Oktober endnu! Jeg forudser derfor en rigtig kold vinter, måske af den slags som tangerer en istid, så det kan nok være at det er klogt at købe vanter og huer, i mit tilfældet elefanthuer til børnene (de skal pakkes godt ind), før end at det er for sent.

Jeg er jo ude og købe vanter hvert år, hovedsageligt til mig selv, for det ender altid med tre venstrevanter når jeg leder efter den på denne tid af året, og det holder jo ikke. Men det er slet ikke så let at finde nogen som både er varme, behagelige og pæne.

Dernæst er spørgsmålet om huer. en almindelig hue kan man nok støve op, men elefanthuer er lidt en anden sag. Jeg ved ikke om det er fordi de ikke er på mode længere, eller om det er noget der stikker dybere. Min mand tror for eksempel at de har noget med maskeringsforbud at gøre.

Jeg har dog endelig løst problemet. Efter lang tids søgen gik jeg på nettet, og vupti; handsker, vanter og elefanthuer til den store guldmedalje.