Kategorier
Advokat

Brug for advokathjælp? Min advokat kan anbefales

Nu kan jeg se, at det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst var aktiv her på bloggen, men nu er jeg ved at være tilbage. Jeg har haft ferie, og der har været gang i en masse ting med min advokat, så der har været rigeligt at se til.

Jeg har haft en del møder med min advokat her på det sidste, fordi jeg er i gang med et nyt og spændende projekt, men det vil jeg ikke sige for meget om her på bloggen, før det hele er på plads, men jeg kan i hvert fald sige så meget, at det bliver rigtigt godt. Det er jeg sikker på.

Grunden til jeg egentlig skriver det her er, fordi jeg kom til at tænke på, at det kunne være, at der var nogle af jer, der stod og manglede en dygtig advokat, og så kan jeg til hver en tid anbefale min advokat.

Hvis du er interesseret i at kontakte min advokat, eller en anden fra advokatkontoret, så kan du gøre det her.