Kategorier
Kursus

Info om et kursus i forandring og personlig effektivitet

Forandringer og personlig effektivitet er to fænomener, der går hånd i hånd. Man kan ikke forbedre sin personlige effektivitet uden at være forandringsvillig, men på den anden side kræver forandringer også, at man ofte må optimere sin personlige effektivitet. Det ser vi meget mere på i denne artikel, som tager udgangspunkt i et kursus i forandring og personlig effektivitet, der udbydes af Supplement.

Har man skabt sig en fast plads på arbejdsmarkedet, så er det utroligt vigtigt at være forandringsvillig, da man ellers hurtigt kan blive erstattet af en anden. Det er i de færreste job, hvor man ikke kan erstattes af en anden, og det gælder derfor også om at være opdateret mht. personlig effektivitet. Det kan dette kursus i forandring hjælpe med, så man kan vise over for sin arbejdsgiver, at man altså både er forandringsvillig og klar til forbedringer ift. personlig effektivitet ved at deltage i det omtalte kursus i forandring.

Hvor meget koster det at deltage i et kursus i forandring og personlig effektivitet?

Det er et spørgsmål, der er svært at svare helt konkret på, da det afhænger meget af, hvor mange deltagere der er til det pågældende kursus, og der er også nogle andre faktorer, der spiller ind, men uanset prisen er det helt bestemt pengene værd, da et kursus i forandring og personlig effektivitet kan give så mange personlige egenskaber, som man kan bruge i alle sammenhænge, både på arbejdspladsen, studiet og i privatlivet.

Hvis du er interesseret i det omtalte kursus i forandring eller om personlig effektivitet i det hele taget, så kan du læse meget mere på www.supplement.dk, hvor du naturligvis også kan læse meget mere om deres andre kurser.