Kategorier
Maling & Tapet

Hjælp til opsætning af Ferm Living wallpaper

Jeg har altid haft et ønske om at få tapet hjemme i lejligheden, men jeg har altid været meget i tvivl om, hvordan det skulle sættes op, og om det var noget, jeg kunne finde ud af, så jeg er kommet let og elegant væk fra tankerne om tapet, men nu er sagen den, at jeg har fundet noget super lækkert Ferm Living wallpaper, som jeg virkelig godt kunne forestille mig ville klæde mine vægge, så det kunne jeg godt tænke mig at få sat op. I den forbindelse ville jeg lige høre, om der måske var nogle af jer, der kunne hjælpe mig?

Det jeg har brug for at vide er, hvordan jeg sætter mit Ferm Living wallpaper op, og om der eventuelt er nogle, der måske kan hjælpe mig?

Hvis det skulle være i nogens interesse, så er det dette Ferm Living wallpaper, jeg har forelsket mig i. Jeg håber meget på, at der er nogle af jer, der kan hjælpe mig, men ellers må jeg prøve at søge lidt rundt på nettet for at finde ud af, hvordan man gør.