Kategorier
Plastikkirurgi Skønhed

Brystforstørrende operation med silikonebryster

Ønsker du dig større bryster? Få indsigt i fordele og ulemper ved hhv. brystforstørrende operation med implantater og brystforstørrelse med eget fedt.

….er en mulighed, hvis man er meget utilfreds med sine naturlige bryster og ønsker en markant brystforøgelse. En brystforstørrende operation kan i dag foretages på et væld af privathospitaler og plastikkirurgiske klinikker landet over for helt ned til 30.000 kr.

Hvis man overvejer, at få lavet silikonebryster, så kan det dog være en idé at se det som en langsigtet investering og lægge lidt ekstra penge ind i at forsikre sine nye bryster. Med forsikring kan silikonebryster godt komme op på at koste 40-60.000 kroner. Men så kan man til gengæld føle sig tryg ved, at eventuelle komplikationer er dækket af forsikringen.

Yderligere er det i dag ofte muligt at låne penge til silikonebryster enten hos banken eller på det privathospital, der skal udføre operationen. Som med andre typer lån, skal man stille sikkerhed og afdrage på lånet månedligt. Med den type finansiering kan man få en operation for en ydelse på ca. 900 kr. om måneden.

Et alternativ til brystforstørrende operation med silikonebryster er en brystforstørrelse med eget fedt. Den er mindre invasiv og giver kun bittesmå ar på brysterne. Grunden er, at denne type brystforstørrende operation foregår ved, at fedt suges væk fra uønskede områder på kroppen, såsom hofter, mave og lår, og derefter sprøjtes ind i brysterne via små huller. En brystforstørrelse med eget fedt rummer således to operationer i én: en fedtsugning og en brystforstørrende operation.

Fordele og ulemper ved de to typer brystoperationer

Hvis man ikke har lyst til at få fremmedlegemer i form af implantater ind i sin krop, så kan det virke som en smart løsning at benytte eget fedt.

Er man dog meget utilfreds med sin skålstørrelse og ønsker store bryster, eller har man ikke så mange penge til en brystforstørrende operation, så er brystforstørrelse med eget fedt måske ikke det oplagte valg. Operationen er nemlig dyrere end silikonebryster og giver ikke mulighed for at gå mange skålstørrelser op.

En brystforstørrende operation med eget fedt ligger nemlig prismæssigt på minimum 45.000 kroner og hvis du skal have fyldt mere fedt i brysterne efterfølgende, så koster dette yderligere 32.000 kroner. Dertil skal man huske, at en del af fedtcellerne typisk ikke overlever transplantationen, hvorfor det ikke er muligt at lave meget store brystforstørrelser med eget fedt på den måde, som man kan med silikoneimplantater.

Der kan således være mange overvejelser forbundet med en beslutning om at få foretaget en brystoperation, og det er vigtigt at holde sig både sine ønsker ift. størrelsen af brysterne samt finansieringen for øje, før man ukritisk kaster sig ud i den ene eller den anden type operation.