Kategorier
Tøj

Camouflage jakker og cargo shorts – Hot or not

Jeg for nyligt involveret i en større shopping spree, hvor jeg, bland andet kom hjem med to camouflage jakker og en mængde cargo shorts. Nå ja, de var billige og, synes jeg, også ganske pæne og praktiske. Jeg synes i hvert fald at det var pengene værd.

Nu er jeg dog kommet en smule i tvivl, om hvor vidt det er noget jeg nogensinde kommer til at gå med. For mine camouflage jakker, er ikke ligefrem sommer jakker. Nå ja, så kan jeg jo bruge dem til vinter, men det er jo camouflage, og det er jo lidt specielt, så jeg er lidt bekymret om hvad folk vil tænke.

Hvad angår mine cargo shorts, så er det lidt lettere med dem, for dem kan jeg jo altid bruge derhjemme, hvis jeg for eksempel er i haven, og med alle lommerne er de jo mægtig praktiske. Men skulle jeg finde på at tage en tur til stranden iført cargo short, vil det så være hot or not?

Nej, jeg har ikke fortrudt købet af de2 camouflage jakker eller mine cargo shorts. Jeg mener stadig at det var en rigtig god deal, men jeg er altså i tvivl om hvad folk vil tænke, og det betyder altså meget for mig.