Kategorier
Industrimaskiner

Gid jeg vidste noget mere om CNC fræsning og pladebearbejdning

Min kæreste er lige nu ved at tage et længerevarende kursus i CNC fræsning, hvor han lærer om pladebearbejdning og mange andre ting inde for dette emne. Han har i lang tid gået arbejdsløs, så han er kun glad for, at han har noget at lave lige for tiden, og heldigvis interesserer det ham også en hel del.

Det ærgrer mig dog lidt, at jeg ikke rigtig kan tale med, når han begynder at tale om pladebearbejdning og sådan noget, for jeg ved jo ikke noget som helst om CNC fræsning på nogen måde. Jeg ved, hvad man kan lave med en CNC-maskine, men det er også cirka det hele.

Jeg er dog glad for, at han er glad for at lære om CNC fræsning, og at han har fået noget at lave, og jeg håber, dette kursus kommer ham til gode, når han igen skal til at søge job, for det virker som om, han godt kunne tænke sig at arbejde med pladebearbejdning.

At han hele tiden vil snakke om CNC fræsning og pladebearbejdning er kun et godt tegn, synes jeg, og jeg håber også på, at han holder sin interesse for det ved lige, og måske uddanner sig videre inden for dette, hvis det er det, han har lyst til.

 

En kommentar til “Gid jeg vidste noget mere om CNC fræsning og pladebearbejdning”

Haha, jeg ved præcis hvad du mener. Jeg har været igennem nogenlunde det samme med min kærese. Det handlede ganske vidst ikke om CNC fræsning, men noget der ligner meget. JEg kan ikke lige huske hvad det hedder, men det er vist meget kompliceret.

Under alle omstændigheder så er det i hvert fald rart at ens kære har noget at rive i, så de ikke går i vejen hele tiden.

Lukket for kommentarer.