Kategorier
Tøj

Om vinteren bruger jeg mine camouflage tank tops som undertrøjer

Jeg savner sommeren, men sådan er det vel altid. Når det er vinter, er det for koldt, og om sommeren, så er det alt for varmt, og man længes mod vinterens sne og behagelige kulde. Jeg kan huske i sommers, da gik jeg rigtig meget med nogle rigtig fede camouflage tank tops, som jeg havde fundet billigt. Jeg kan godt lide den slags mønster, så jeg havde derfor købt en del af dem.

Jeg har selvfølgelig stadig mine elskede camouflage tank tops, men det er, som I nok kan regne ud, alt alt for koldt til at gå med dem nu. Jeg er dog begyndt at bruge dem som undertrøje under mine t-shirts eller skjorter.

Det er nemlig sådan, at jeg ikke ejer nogle rigtige undertrøjer, og så er det jo rart, at man var så fornuftig at købe en masse camouflage tank tops tilbage i sommer, så de kan bruges med samme formål. I princippet er det jo næsten det samme. Den eneste forskel er, at stropperne er en smule bredere, men det synes jeg dog kun er godt.

Så det viste sig at være et rigtig godt køb, jeg gjorde der, for en del måneder siden, hvor jeg faktisk købte dem, fordi jeg gerne ville have bare arme, så jeg ikke skulle have det alt for varmt, men nu bruger jeg, som sagt, mine camouflage tank tops som undertrøjer, fordi jeg synes, det er for koldt, kun at have t-shirt eller skjorte på indenunder sin trøje, og så er det jo ganske praktisk, at man lige havde en masse tank tops liggende.

Jeg glæder mig dog stadig til, det bliver sommer igen, så jeg kan få luftet mine camouflage tank tops igen. Det er nemlig ikke helt det samme at bruge dem som undertrøje, da man jo ikke kan se mønsteret under trøjen.