Kategorier
Hudpleje Plastikkirurgi

Gavekort – botox, penisforstørrelse eller hageforstørrelse?

Jeg har fået et gavekort af en lidt speciel størrelse, nemlig et gavekort til en plastikkirurg, men jeg har dog svært ved at vælge, om jeg skal have botox for pengene, eller om jeg skal lægge lidt til og få en hageforstørrelse. Jeg har længe gået og tænkte på, at der var nogle ting, jeg gerne ville have ændret en del ved mit udseende. Jeg tror nemlig, det kan give mig væsentlig mere selvtillid, og jeg har jo set, hvordan folk bliver smukke og ser unge ud efter en sådan tur. Noget helt tredje, jeg har overvejet, som måske er lidt mere privat, er en penisforstørrelse.

Hvem får lavet en penisforstørrelse?

Måske er der flere, end vi tror, der vælger at få en penisforstørrelse. En penisforstørrelse er nok lidt et tabu, men det er, så vidt jeg ved, de færreste mænd, der er helt tilfredse med deres ædlere dele, men jeg tror desværre også, det er de færreste, der vælger at gøre noget ved det. I dag findes der operationer til at få en større penis.

Nyt ansigt med en hageforstørrelse.

En hageforstørrelse ændrer ansigtets udseende markant. Med en hageforstørrelse kan man komme til at se helt anderledes ud. Jeg har set nogle før og efter billeder, og resultaterne har imponeret mig meget, og gjort at det er en af de operationer, der står højest på min ønskeliste. Resultaterne er nemlig helt utrolige.

Er botox en god idé?

Måske skulle jeg bare få botox? Botox er jo det, de fleste får, og måske er det en god idé at starte med det? Jeg har tænkt meget over det, for det ville jo være mit første besøg hos en plastikkirurg, og et par stik med nålen vil nok ikke gøre mig så nervøs.