Kategorier
Kostumer Udklædning

Mine kunstige øjenvipper skal selvfølgelig passe til mit kostume

Hvorfor skal det altid være så svært at vælge kostumer, når man skal til temafester? Hvert år er vi en gruppe venner, der holder julefrokost, hvor vi alle skal være klædt ud. Indtil videre har jeg kun købt nogle kunstige øjenvipper til anledningen, så jeg skal til at være lidt mere kreativ.
Selvom det er nogle ret sjove kunstige øjenvipper, jeg har købt, så er det nok ikke helt nok til at udgøre et kostume. Sidste år var jeg klædt ud som mariehøne, men det kan jeg ikke bruge igen i år. Normalt er jeg ret kreativ, når det kommer til kostumer, men jeg har haft så travlt i år, at jeg er kommet for sent i gang.

Da jeg ikke har tid til at komme rundt i byen og se på udklædning, har jeg ledt efter noget på nettet. Det er også her, jeg har købt de kunstige øjenvipper, som gerne skulle passe ind i det endelige kostume. Der findes flere steder, hvor man kan finde udklædningsting, men udvalget er så stort, at jeg har svært ved at vælge.

I år havde jeg tænkt mig, at det skulle være lidt mere voksent end sidste år, så måske jeg skal være sygeplejerske med lange kunstige øjenvipper. Jeg har også fundet en politibetjentdragt, som kunne være rigtig sjov at have på. Det er et svært valg, og jeg skal meget snart bestille kostumet, for ellers kan jeg ikke nå at få det med posten.

Min veninde foreslog, at jeg skulle være charlston dame, så ville de kunstige øjenvipper passe perfekt ind. Det var slet ikke en dårlig ide, så nu har jeg set på sådan et kostume. Og med de blå kunstige øjenvipper tror jeg, at det kan blive et rigtig godt sæt. En af mine venner skal være mafia mand, så vi passer godt sammen. Det skal nok blive en sjov fest!

2 kommentarer til “Mine kunstige øjenvipper skal selvfølgelig passe til mit kostume”

Det kan godt være svært at vælge et kostume, specielt når du nu har købt de kunstige øjenvipper, og de skal passe til. Kender du KostumeOutlet? De har et kæmpe udvalg i alle mulige kostumer og tilbehør, måske du kan finde noget der.

Det lyder som en god ide med charlston dame, det er ikke et kostume, man ser så tit mere. Ud over det så er det en rigtig god ide med et tema til en julefrokost, det tror jeg selv, at jeg vil prøve til næste år.

Lukket for kommentarer.