Kategorier
Scanning

Kender I til dias scanning? Kan det betale sig?

Jeg har set et sted på nettet, at man kan få scannet sine gamle lysbilleder via noget, der hedder dias scanning. Resultatet skulle blive ubeskriveligt godt, så jeg overvejer i skrivende stund, om jeg skulle få lavet det til mine gamle lysbilleder, som jeg lige har fundet i en skuffe, da jeg gik og ryddede op herhjemme.

Umiddelbart er det en lille smule svært at se, hvad der er på billederne, da de jo er meget små. Det kunne være sjovt at se dem rigtigt, altså som rigtige billeder, og eftersigende skulle dias scanning kunne give den bedste kvalitet, når det gælder scanning, så vidt jeg har forstået i hvert fald.

Det kunne nu også være sjovt og hyggeligt at se dem i sådan en lysbilledefremviser, men man må jo nok erkende, at den tid er overstået for længst, så det er dias scanning, man må ty til. I dag tager jeg mine billeder med digitalkamera, og ser dem på computeren. Faktisk er det sjældent, at jeg får dem fremkaldt. Det er kun, hvis de fotografier, der er blevet taget, er meget gode, og jeg er desværre ikke lige frem den bedste med et kamera.

Ind i mellem er jeg dog heldig, at jeg får fanget et godt motiv, som jeg gerne vil have fremkaldt som rigtigt billede, og jeg synes, det er godt, at begge dele kan lade sig gøre. Men tilbage til emnet… er der nogen derude, der kender til dias scanning? Er det så godt, som det lyder, og kan det overhovedet betale sig? Jeg tager meget gerne i mod gode råd og erfaringer, hvis du selv har fået scannet dine gamle lysbilleder.

En kommentar til “Kender I til dias scanning? Kan det betale sig?”

Jeg har rigtig gode erfaringer med dias scanning, og jeg bruger det faktisk jævnligt. Jeg synes helt klart, at du skulle få det gjort, for det kan som sagt sagtens betale sig.

Lukket for kommentarer.