Kategorier
lån

Jeg bliver nødt til at tage et lån, så min kat atter kan blive rask

Min kat blev desværre syg i går, og jeg bliver nødt til at tage et lån rimelig hurtigt, så min elskede kat kan få den nødvendige operation for at blive rask igen.

Nu er det jo ikke ligefrem billigt at have dyr, og bare det at tage min kat til dyrlægen kostede mig en formue. Dyrlægen konstaterede, som jeg havde frygtet, at katten skal opereres for at blive rask igen, og jeg indså med det samme, at jeg blev nødt til at tage et lån for at kunne give min kat den operation, den har brug for.

Jeg er nemlig ikke selv særlig velhavende, jeg er faktisk bare en ung pige på SU, som knapt nok har penge til huslejen hver måned. Jeg ved godt, at det måske for nogle, kan anses som værende lidt uansvarligt at have en kat, når man ikke har råd til at betale dens regninger, når den bliver syg, men det er jo derfor, jeg vil tage et lån.

Jeg kunne aldrig finde på at lade min kat være syg uden at gøre alt, hvad der stod i min magt for at gøre den rask igen. Jeg vil derfor tage et lån, og så må jeg jo betale tilbage lidt ad gangen.