Kategorier
Biler

Skolerapport om chiptuning af diesel

Så er det mandag, og jeg har helt glemt at skrive min skoleopgave om chiptuning af diesel biler. Den skulle egentlig ikke være specielt lang, så jeg kunne have lavet den ret hurtigt. Det skulle kun fylde en side i Word med skiftstørrelse 11.

Det værste er næsten at jeg havde gjort forarbejdet, og altså læst om chiptuning af diesel biler, så alt hvad jeg skulle gøre var at overføre tankerne fra hovedet til papir, eller nærmere betegnet Word. Men det glemte jeg desværre alt om.

Weekenden var desværre lidt for kaotisk, og jeg glemte at om at få den opgave om chiptuning af diesel biler skrevet. Den stod både på familiefest (fødselsdag), og jeg var da også en tur i byen og svinge træbenet.

Min lærer er ret skrap med hensyn til ikke afleverede opgaver, og hvis man ikke overholder sin deadline, så vil han slet ikke tage imod opgaven. Det er virkelig ærgeligt når man nu har gjort forarbejdet om chiptuning af diesel biler.