Kategorier
Håndværk

Hvem er Rasmus Hørby?

Har I hørt om Rasmus Hørby? Det ville ikke undre mig, hvis I har, for han er en anerkendt mand i byggebranchen, og med sin baggrund i tømrerfaget, giver han en stærk kompetence til sit byggefirma idag og komplimenterer sin partner godt.

Rasmus Hørby kan være stolt af, hvor han er nået til idag, for hans byggefirma er en stor succes, og de har allerede stået bag flere store og anderkendte byggeprojekter rundt omkring i det ganske danske land, og det i sig selv er jo en god ting.

Jeg synes, at du skal kigge forbi hjemmesiden, og se hvad Rasmus Hørby og hans byggefirma evt. kan gøre for dig, da jeg er sikker på, at du vil blive utroligt positivt taget imod, samt være meget, meget tilfreds med resultatet, når det er færdigt.

Jeg har fået udført arbejde af Rasmus Hørby og han byggefirma, og det er simpelthen et ubeklageligt stykke arbejde, som de har lavet og jeg vil med garanti både bruge dem igen, samt sende dem videre til alle dem jeg kender.