Kategorier
Bolig

Endeligt nyt tag til mig

Jeg har gerne ville have et nyt tag i noget tid efterhånden, men det er jo ikke sådan lige at få råd til synes jeg, men det er jo også noget, som jeg ikke kan blive ved med at udskyde, for tilsidst kan mit nuværende tag ikke mere.

En af mine kammerater har lige fået lagt et nyt tag, og han havde vidst fået en rimelig pris, så det  kunne være, at man skulle kontakte dem, der lagde hans, og høre hvad de siger til at lægge mit, det kan jo være de også vil give mig en god pris.

Jeg har lige talt med dem, der har lagt nyt tag for min ven, og de gav mig faktisk en rigtig god pris, så nu tror jeg, at jeg vil springe ud i det, og få lavet en aftale med dem, så mit tag også kan blive lagt og gerne i en fart, for jeg kan godt se, at det er ved at være tid.

Nu har jeg lavet en aftale med dem, ogjeg får lagt nyt tag om en uges tid, det bliver jo bare så lækkert at slippe for bekymringerne omkring det gamle tag, og kunne sove trygt om natten, selv i øsende regnvejr. Det er bare perfekt er det.