Kategorier
Mode

Stor kærlighed for militærtøj & action

Jeg har altid godt kunne lide militærtøj og action. Jeg elsker simpelthen stilen. Men det er selvfølgelig ikke noget man kan gå i til hverdag. Heldigvis findes der hverdagstøj, der er inspireret af armytøj.

Jeg havde som barn militærtøj som udklædningstøj. Jeg havde fået det til fastelavn, men jeg var simpelthen så glad for det, at jeg tog det på hverdag, når jeg kom hjem fra skole. Til sidst voksede jeg ud af det, og indså at jeg var blevet for gammel til at klæde mig ud. Jeg var begyndt at lege med mine kammerater i fritiden, og det var ikke fedt at være den eneste, der var klædt ud.

Jeg har ikke haft militærtøj på siden, men nu køber jeg tøj med army stil, og jeg har fundet en udmærket webshop, der sælger alle mine favorit mærker.

Der er godt nok mange militær ting på webshoppen, og jeg har desværre ikke kunne lade være med at købe noget af det, selvom jeg nok aldrig kommer til at bruge det.

Jeg har fået en rigtig god idé; Jeg vil spørge mine kammerater om de har lyst til at tage på en overlevelsestur, hvor vi kan have militærtema, og leve militærlivet så meget ud som muligt. Det kunne godt nok være skægt, men der skal meget overtalelse til.