Kategorier
Dart

Kælderrum med dart og bordfodbold

Min kone og jeg er lige flyttet ind i et nyt hus, med en stor kælder, der er delt op i ét stort rum og to små rum. Vi har været lidt uenige om, hvad det store kælderrum skulle bruges til. Da vi har valgt at anvende de små rum til hhv. opbevaringsrum og vaskerum, var der frit slag på det store rum.

Mit forslag var at vi skulle anvende det som et vaske ægte amerikansk inspireret hyggerum, med en flydesofa, der tåler pletter, dart skive hængende på væggen, bordfodbold bord stående i hjørnet et TV.

Min kone gav udtryk for at være uenig. Hun ville hellere have et børnevenligt rum, som vores ikke-eksisterende børn også kan drage nytte af. Det gav overhovedet ikke mening i mine øre og der blev selvfølgelig diskuteret. Det endte med, som sædvanlig, at jeg gav efter.

Hun fik lov til at ordne hele rummet selv og jeg ville absolut ikke have noget med indretningen at gøre nu, hvor jeg ikke fik min vilje. Jeg gad ikke engang, at gå ned og følge med i udviklingen.

Min surmulen var faktisk kun en fordel for min kone, for da hun var færdig og gerne ville have at jeg skulle kigge på det, fik jeg mig noget af en overraskelse. Hun havde indrettet rummet lige som jeg gerne ville have det med dart skive og bordfodbold bord. Det havde jeg godt nok ikke forventet må jeg indrømme. Det er en af de bedste overraskelser jeg nogensinde har fået.