Kategorier
Social Media Marketing

Flere interesserede kunder med Social Media Marketing

Jeg går meget op i at markedsføringen af mit firma. Men til tider har jeg oplevet at jeg har spildt både tid og penge på at markedsføre mit produkt for et publikum, som slet ikke er i den målgruppe jeg gerne vil præsentere mit produkt for.

Jeg kontaktede et firma og deres svar til min problemstilling var blandt andet Social Media Marketing.

De ville blandt andet gerne hjælpe mig med at oprette en gruppe på den verdens omtalte facebook. Han fortalte at man på denne måde kun ville fange, uden at lokke, interesserede og potentielle kunders opmærksomhed. Det er jo sandt nok!

Vores opgave tilsammen er så bare at komme med så meget godt indhold og tilbud, så medlemmerne føler at det er en aktiv gruppe med regelmæssige opdateringer.

Jeg har givet Social Media Marketing en chance i 2 måneder nu, og det fungerer ligesom det skal. Det er samtidig også meget sjovt at have alle med samme interesse som mig, samlet ét sted. Det hygger jeg mig med.