Kategorier
Bingo

Den aften jeg fik Bingo!

Forleden dag fik min veninde mig overtalt til at tage med hende til bingo aften. Det er ellers ikke noget jeg er så interesseret i, men hun er en god veninde, så jeg tænkte, at det kunne blive hyggeligt – og jeg kedede mig faktisk også lidt, så jeg kunne jo slå to fluer med et smæk. Jeg fik spist en let aftensmad, så der var plads til lidt ekstra i hallen, når vi nu skulle være der i nogle timer.

Vi ankom til bingo hallen lige da spillet skulle til at begynde, fik vores plader og satte os tilrette. Nummer-oplæseren begyndte at læse numre op, og jeg havde de 3 første numre på min plade.

Efter en halv times tid manglede jeg kun 2 numre for, at jeg havde bingo-pladen fuld og der var 3 numre tilbage. Nummer-oplæseren kaldte det ene af de 2 numre jeg manglede, og derefter et jeg ikke havde, men så kom mit sidste nummer, og jeg sprang op fra min stol og skreg BINGO!