Kategorier
Bredbånd

Billig bredbånd til min datter!

På udkig efter billig bredbånd? Det var jeg også forleden dag, da mit datter skulle flytte hjemmefra. For billigt skulle det være, da hun var på SU. Jeg gjorde sådan her for at finde hendes nye billige bredbånd.
Gik ind på google.dk, og søgte billig bredbånd. Jeg fandt der en side der hed bredband-priser.dk, hvor man kunne sammenligne priser, hastigheder og en masse andet information om bredbåndstilbudenen.

Med prissammenligningens hjælp, kunne jeg spotte med det samme hvilket selskab der var billigst. Jeg fandt en forbindelse på 10 mbit for kun 199,- om måneden hos Telia. Derudover fik også 19 tv-kanaler med i pakken og telefoni.

Mig og min datter er super tilfredse med det bredbånds-tilbud, vi har fundet til min datter. Et tilbud på billig bredbånd, som hun også har råd til at have. Så nu venter vi bare på at vores bredbåndspakke kommer med posten, så vi kan få det installeret.

Så hvis du er på udkig efter billig bredbånd? Så gør dig selv den tjeneste, at smutte forbi bredband-priser.dk, og find det billigste bredbånd. Som dækker alle dine behov.