Kategorier
Sundhed

Mit råd til dig: Kontakt en diætist og få lagt en sund kostplan

Jeg har lige et godt råd, som jeg gerne vil give til alle jer, der, ligesom mig, altid har haft et brændende ønske om at tabe sig, men som aldrig har formået at bevare et vægttab. Jeg har nemlig haft det på præcis samme måde lige indtil den dag, jeg kontaktede en diætist, som lagde en kostplan for mig.

Jeg har altid været overvægtig, og jeg er blevet mobbet rigtig meget gennem hele mit liv, og jeg har derfor altid været led og ked af min vægt. Når jeg tænker tilbage på mit liv, har jeg faktisk altid været på kur til trods for, at jeg er blevet større og større for hvert år.

For ca. et halvt års tid siden vågnede jeg op en morgen, og jeg kunne med det samme mærke, at noget var forandret. Jeg følte, at jeg var blevet et helt nyt menneske, og jeg vidste, at denne dag var starten på et helt nyt liv.

Da jeg havde tænkt lidt over, hvad der skulle ske i mit liv, kontaktede jeg en diætist. Jeg forklarede hende, at jeg gerne ville tabe mig, og at det denne gang skulle være et vedvarende vægttab, som skulle holde hele livet. Min diætist forklarede mig, at det eneste der faktisk skulle til var en kostplan, og den ville hun lægge til mig.

Dagen efter mødtes jeg med min diætist for at lægge den nye kostplan med hende. Ideen var, at jeg skulle komme med ønsker og fortælle lidt om, hvorfor jeg egentlig havde kontaktet en diætist, og hvad mine forventninger til den nye kostplan var.

Alt gik efter planen, og min diætist og jeg fik os en rigtig god snak om mine fremtidsmuligheder i forbindelse med den nye kostplan.

Da mødet var slut, havde jeg en rigtig god fornemmelse af, at det her nok skulle gå. Dagen efter startede jeg på min nye kostplan, som min diætist havde skræddersyet til mig. Det er nu et halvt år siden, og jeg har indtil videre tabt mig omkring 25 kilo, og vægten falder og falder for hver dag, der går.

Mit råd til dig, der gerne vil tabe dig, er, at du skal kontakte en diætist, som lægger en kostplan til dig. Det er alle pengene værd, og det virker! En gang hver 14. dag har du samtaler med diætisten, hvor I snakker om, hvordan det går med at følge kostplanen. Alt held og lykke til dig herfra.

2 kommentarer til “Mit råd til dig: Kontakt en diætist og få lagt en sund kostplan”

Tusinde tak for det gode råd! Efter jeg fandt dette indlæg kontaktede jeg en diætist, og jeg har nu fået lagt en rigtig fornuftig kostplan. Jeg har faktisk allerede tabt mig 5 kilo!

Jeg synes, at det er et rigtigt godt råd. Jeg har selv fulgt en kostplan i mange år, og jeg har ikke taget et eneste gram på.

Lukket for kommentarer.