Kategorier
Dyr

Jeg har købt en skøn hittehund fra Thailand, som jeg elsker

Jeg har netop taget imod den skønneste hittehund i verden, nemlig Buster.
Buster er fra Thailand, hvor han blev fundet som hittehund på gaden. Derefter blev han sendt til en organisation, der hjælper hittehunde med at finde et nyt hjem. Det blev altså mit hjem.

Det har været en længere proces. Jeg har haft lyst til at få en hund i lang tid, men hvorfor købe en sund og rask hund, når man kan hjælpe hittehunde, der måske har haft en barsk fortid, til at få et nyt hjem?

Jeg fandt organisationen på nettet og blev straks rørt over de forfærdelige historier om mishandlede hunde, og hittehunde som folk ikke gad at passe mere. Da jeg opdagede muligheden for at købe sådan en hund, kontaktede jeg dem straks og måtte planlægge en tur til Thailand.

Turen til Thailand var fantastisk. Jeg tog min søster med, da vi i lang tid har ventet på en grund til at tage ud at rejse. Buster virkede som den rette grund. Min søsters hund er årsagen til, at jeg gerne vil have en hund, men det er først blev muligt nu, hvor jeg er flyttet ind i en lejlighed, der gør det muligt for lejeren at holde husdyr.

Da min søster og jeg ankom til organisationen i Thailand blev vi mødt af de sødeste mennesker. De viste os rundt, og vi fik lov til at hilse på alle hundene og fik deres historier fortalt. De fleste hunde havde grumme historier bag sig, og mange af dem var syge.

Da jeg mødte Buster var der en kemi mellem os med det samme. De sagde, at han ellers aldrig reagerede særlig godt på fremmede og jeg tog det som et tegn. Buster er et gadekryds uden lige og er rigtig flot. Jeg kunne slet ikke vente, til at hans skulle ankomme til Danmark, men nu har jeg endelig fået min hittehund.