Kategorier
Business og ledelse

Er der nogen, der kan fortælle mig, hvad end-to-end monitoring er?

Jeg var til middag hos min kæreste og hans to venner, der bor sammen i går. Så det var en ren drenge aften, lige bortset fra mig. Og jeg vil ønske , der havde været en pige med, der vidste lige så lidt om end-to-end monitoring som mig.

De snakkede om end-to-end monitoring hele aftenen. De snakkede endda om det som om alle og en hver da ved, hvad det er. Alle drengene, inkl. min kæreste har gået på CBS og jeg er humanist, det er nok derfor jeg var så lost.

Jeg prøvede undervejs i middagen at hive min kæreste til side, og spørge ham, hvad end-to-end monitoring var. Jeg fik dog aldrig helt fundet ud af det, og så enkelt er det vist heller ikke, for siden har jeg googlet det, men er stadig lidt forvirret. Det bliver meget business agtigt, synes jeg.

Er der ikke en, der kan hjælpe mig med at finde ud af, hvad det er? For nu har jeg også hørt, at de snakker om de på mit nye arbejde, men jeg synes igen, det er lidt pinligt at spørge om, hvad det er. End-to-end monitoring, er det mon noget med projektstyring eller sådan noget? Min kæreste sagde noget om servere, men det hjalp slet ikke…