Kategorier
Bolig

Fede persienner

Jeg har rigtig længe, gerne ville købe nye persienner til min lejlighed, for dem jeg har, er sindssyg grimme og slidte. Jeg har kigget i mange butikker, men synes ikke, at jeg har kunnet finde nogen der er rigtig pæne, og som passer til min lejlighed.

Jeg synes mange persienner, ser sådan lidt for kontor-agtige ud, og det er jo ikke fedt, når de gerne skulle gøre min lejlighed mere hjemlig, end den er i forvejen. Der må være et eller andet sted, hvor man kan finde persienner, der er sådan lidt moderne og passer til en ung-pige lejlighed.

Jeg gik på nettet, for at kigge efter nogle fede persienner, og der var de. Jeg fandt dem på en onlineshop, og de var ganske enkelt helt fantastiske, aldrig har jeg set noget lignende, også var de ikke engang særlig dyre. Så jeg skyndte mig at bestille fire styk, så jeg har til alle mine vinduer.

I dag blev de leveret og monteret, og de passer bare helt vildt godt til min lejlighed. Jeg er så glad for, at jeg købte mine persienner online, for det var billigere, samtidig med, at de havde et meget større udvalg af moderne persienner.