Kategorier
Mode

Kjoler online nu

Jeg hader at gå med kjoler, det er slet ikke mig. Jeg er typen, der hellere hopper i et par baggy jeans og en lille T-shirt. Det der med kjoler, har aldrig sagt mig noget. Ikke engang min mor kunne få mig til det, da jeg var yngre.

Nu er jeg blevet ældre og det er mit eget valg, om jeg vil gå med kjoler eller ej… troede jeg! Mit firma holder den årlige fest i næste weekend, og selvfølgelig, er der en eller anden, der synes, at det skal være en galla fest. Så nu er jeg tvunget til at gå ud og kigge på kjoler.

Jeg ringede til min veninde, for at få hendes hjælp, da jeg jo intet aner om kjoler. Men hun forslog, at vi skulle gå på nettet og kigge på kjoler i stedet, fordi det er mindre stressende, og især for sådan en som mig, som i forvejen ikke er vild med at shoppe.

Vi kiggede på en hjemmeside i ti minutter og de havde nogle rigtig fine kjoler, så nu har jeg fået købt en kjole til weekenden, og jeg tror faktisk, at jeg bliver ret lækker at se på. Det bliver spændende at se mine kollegaers reaktion på, at jeg kommer i kjole.