Kategorier
Event

Festudlejning – hvilken type af fest?

Festudlejning til privatfester

Mange virksomheder benytter sig af festudlejning, når der i forskellige sammenhænge afholdes firmafester, men nu er også flere og flere private ved at få øjnene op for de fordele, som festudlejning giver. Mange er dog stadig i tvivl om hvilke typer af fest, som festudlejningsservicen bedst egner sig til. Vi giver derfor her vores bud på, hvad det blandt andet kunne være:

Konfirmationsfesten:

Til konfirmationsfesten er det oplagt at benytte sig af festudlejning, idet der typisk er et stort antal gæster, som ikke altid kan være i værtens hjem. I forbindelse med festudlejningen kan man nemlig med fordel leje et stort festtelt, som kan rumme alle gæsterne. Samtidig er der endda mulighed for opstilling af klapborde og -stole til spisning, som efterfølgende kan fjernes, hvorefter der er plads til dansegulv.

Det er desuden også en fordel, at vejret i konfirmationssæsonen som regel er perfekt til at holde fest i et udendørs festtelt. Både for- og eftermiddag skinner solen nemlig, og det er lunt nok til at kunne sidde både i og udenfor teltet med et glas champagne. Om aftenen falder temperaturen dog et par grader, men eftersom der er mulighed for at leje varmelamper til opstilling i festteltet, kan festen sagtens fortsættes i teltet.

Den runde fødselsdag:

Når der fyldes rundt, betyder det som regel, at der skal holdes stor fest for både venner og familie. Det er nemlig en ganske særlig begivenhed, som kun finder sted én gang hvert 10. år! Disse fester begynder typisk med spisning for familie og de nærmeste venner, hvorefter de øvrige festgæster inviteres til senere på aften. Festudlejningsservicen egner sig derfor helt perfekt til denne type af fest, idet spisning eksempelvis kan foregå i hjemmets egen spisestue, imens selve festen senere på aften afholdes i et udendørs festtelt.

Dette betyder både, at værten slipper for den tunge rengøring dagen efter, og at der er plads til endnu flere gæster – og jo flere, jo bedre!