Kategorier
Tøj

Nyt arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

Jeg står for indkøb af arbejdstøj til medarbejderne i den virksomhed, jeg arbejder i, og jeg er havnet i et mindre dilemma. Jeg kan nemlig ikke beslutte mig for, om jeg i år skal købe tøj fra Mascot eller Fristads Kansas – er der tilfældigvis nogen, der kan hjælpe mig?

Vi har faktisk altid købt tøj fra Fristads Kansas, da vi hidtil har ment, at det var denne producent, der havde den højeste kvalitet til den billigste pris, og vores medarbejdere har da også været rigtig glade for tøjet. Nu er sagen så bare den, at vi har fået mulighed for at prøve at købe noget arbejdstøj fra Mascot, som også er en meget anerkendt producent af arbejdstøj. De har altid været med i kapløbet, men nu er de ved at hale ind på Fristads Kansas, så jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skal bestille tøj fra Fristads Kansas, som jeg plejer, eller om jeg skal prøve noget nyt og prøve at bestille tøjet fra Mascot?

Jeg har selvfølgelig spurgt de medarbejdere, der rent faktisk skal gå med tøjet til hverdag, og her er vandene delt, så det blev jeg ikke meget klogere af. Nu har jeg dog truffet en beslutning, og det bliver derfor sådan, at jeg både bestiller noget tøj fra Mascot OG Fristads Kansas, så der er lidt til enhver smag. Heldigvis har jeg fundet en forhandler, der både forhandler arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas, så det hele kan købes samme sted.

Hvad synes du om mit valg? Er det det rigtige at gøre, eller skulle jeg have truffet en anden beslutning?