Kategorier
Låsesmed

Låsesmed på Østerbro og andetsteds i København

Jeg er for nyligt flyttet til Østerbro, og her er så skønt så skønt. I forbindelse med min flytning, skulle jeg bruge en låsesmed til at omkode min lås, så jeg kunne være sikker på, at der ikke var tidligere beboere, der havde adgang til min bolig. Da jeg ikke lige umiddelbart kendte en låsesmed på Østerbro, ringede jeg til min tidligere låsesmed i København, og han kunne heldigvis fortælle mig, at han også var låsesmed på Østerbro.

Jeg aftalte tid og dato, og låsesmeden i København kom ud og omkodede mine låse. Derudover lavede han også et gratis sikkerhedstjek af boligen, og det er altså, hvad jeg kalder for god service! Det har jeg aldrig prøvet før hos nogen anden låsesmed, og det er altså noget, man som kunde sætter stor pris på. Det gør jeg i hvert fald.

Nu ved jeg i hvert fald, hvem jeg skal ringe til, næste gang jeg har brug for en låsesmed på Østerbro eller et andet sted i København. Det er altid rart på forhånd at vide, hvem man skal kontakte, hvis man skulle få brug for en låsesmed på Østerbro eller andre steder i København.