Kategorier
Event

Den mest fantastiske firmafest i mands minde

Så sent som i Fredags havde jeg en oplevelse ud over det sædvanlige. Jeg troede jo egentlig bare at jeg skulle til en ganske almindelig standard firmafest, af den slags hvor man får lidt godt mad, chefen holder en taler, og man så bruger resten af natten på at lade som om at man rent faktisk ønsker at være til stede, alt imens at man desperat prøver at holde sig på grænsen mellem ædruelighed og fuldskab, således at det er til at holde ud, men at man ikke risikere at gøre sig selv til grin.

Denne firmafest var dog noget ganske andet end forventet og det var tydelig at arrangørerne ikke var de samme som sædvanligt. Først af alt var maden overdådig. Jeg er rimeligferm i et køkken, men jeg kunne ikke have gjort dem kunsten efter og var derfor meget imponeret. Men hele arrangementet var faktisk i top. Efter maden skulle vi naturligvis have den forventede opsang af chefen, men så gik det ellers løs med live musik, karaoke, bowling på storskærm, og jeg ved snart ikke hvad. Der var i hvert fald noget for enhver smag.

Til en forandring, var dette også en firmafest hvor at man følte at det var okay at blive en smule bedugget. Ja faktisk ganske overordentligt beruset. Det viser jo bare at når man har det sjov, så glemmer man sine bekymringer og tør slå sig løs. Og når først en er begyndt at vakle, så ruller lavinen. Det var rigtig sjovt og noget helt andet end normalt.