Kategorier
Hus og Have

En flyttemand som overgår alle flyttemænd! – Hurtig flytning

Jeg har netop oplevet en flyttemand ulig nogen anden, jeg nogensinde har oplevet. Det er faktisk ret fantastik. Pludselig stod jeg der, af grunde som jeg ikke skal komme nærmere ind på, og havde bare to timer til at få tømt min lejlighed, og der var naturligvis ingen af mine bekendte der havde tid til at hjælpe med en flytning, hvilket de kommer til at høre for i al evighed.

Så jeg gjorde det eneste jeg kunne finde på. Jeg ringe til den første den bedste flyttemand jeg kunne finde på de gule sider. Telefonen blev taget, jeg klagede min sorger og 10 minutter senere stod der en flyttemand og bankede på min dør, parat til at hjælpe med min flytning.

Min rednings flyttemand så straks at min flytning var mere end at han kunne klare på egen hånd, så han brugte lige 10 sekunder på mobilen, og kort tid efter stod der sgu to flyttemænd mere!

De gik straks i gang med min flytning. De vidste hvor meget det hastede og de bad mig ikke engang om at hjælpe til. Jeg prøvede naturligvis at hjælpe alligevel, men fik hurtigt besked på at det var værdsat, men at det ville være bedre at lade være, da det ville gå hurtigere.

Lejligheden var tømt i rigtig god tid, og da jeg fortalte dem at jeg endnu ikke vidste hvor at jeg skulle gøre af alt mit rod, sagde de bare at det havde de tænkt på. vi kørte ud til et opmagasinerings sted og begyndte at læsse af, men denne gang gav min yndlings flyttemand mig lov til at hjælpe til.

Og sådan gik det eller slag i slag. Jeg fandt et nyt sted at bo, og den flytning gik naturligvis også perfekt.

Aldrig har jeg oplevet en service som denne og aldrig har jeg været mere taknemmelig, så hvis du en dag står med håret i postkassen og har brug for en hurtig flytning, skal du bare ringe til min flyttemand.