Kategorier
Tøj Tryk

Løbe T-shirts med reklametryk søges

Jeg er i gang med at arrangere et større løbe event, i forbindelse med at der skal skrabes nogle penge sammen til et godt formål. Største parten at indtægterne forventes naturligvis at komme fra deltagerbetaling, men jeg har også lavet nogle aftaler med nogle lokale firmaer, vedrørende reklame. I den forbindelse skal jeg naturligvis have trykt nogle løbeT-shirts, og det er altså her at det kniber en smule, for hvor går man hen og får sådan noget gjort?

For at gøre det hele endnu værre, ser jeg jo gerne at disse løbe T-shirts er forskellige. Både i forskellige farver og med forskellige reklamer, for så kan folk jo selv vælge hvad de bedst kan lide. Men som i måske kan regne ud, er det jo ikke lykkedes mig at finde nogen som kan trykke disse løbe T-shirts, hverken lokalt eller i resten af landet.

Således skriver jeg nu her, i et sidste desperat forsøg, på at undgå at skulle stå og stryge reklamerne på alle disse løbe T-shirts, på egen hånd, for det er da noget jeg slet ikke har lyst til, selv om jeg naturligvis gerne yder det offer, hvis det er nødvendigt. Det går trods alt til et godt formål.