Kategorier
Dyrefoder

Foder til hunde og kattefoder bør altid købes online

Jeg plejede at købe kattefoder og foder til hunde i tide og utide. Jeg har nemlig ikke bil og mine kæledyr har nu en gang en stor appetit. Jeg kan simpelthen ikke bære mere.

Nu har jeg dog endelig fundet en rigtig god løsning. Jeg køber nemlig mit foder til hunde online. Der sparer jeg immervæk en masse kilo, som jeg skal slæbe hjem fra supermarkedet. En ekstra bonus er også, at det er langt billigere,

I skrivende stund køber jeg dog ikke kattefoder. Det vejer jo også langt mindre da katte, alt andet lige, spiser langt mindre end hunde. Det er dog utvivlsomt noget, jeg vil overveje også at købe online. Jeg skal lige se det an. Jeg er dog ret sikker på, at det er noget jeg vil forsætte med.

Alt afhænger dog af mine katte. De er nemlig noget så kræsne, og vil allerhelst have noget kattefoder som bliver lavet af nogle lokale. Det er dyrt, men de bliver helt elektriske over det. Forhåbentlig kan jeg ændre deres smagsløg på en eller anden måde. De er dog ufattelig stædige. På den måde fortrækker jeg altså hunde. De spiser hvad der bliver der serveret og forekommer mig altid så taknemmelige.