Kategorier
Brændsel Internet Miljø

Biobrændsel – Jeg køber altid mine træpiller online og det er altså et hit

Jeg bekymrer mig meget om vores miljø, og køber derfor altid biobrændsel som træpiller online. Det helt skøre er, at det rent faktisk er billigere end normalt brændsel – især i det lange løb, så hvorfor det ikke på det nærmeste er lovpligtigt går over min forstand.

Solceller er i disse dage også ret så besparende, især i forhold til hvordan de har været. Før i tiden var det mest for miljøet at man gjorde det og så var det da også en god hobby. Den helt store økonomiske fidus var det dog ikke, men det er det blevet!

Så hvis der er nogle læsere der går i det små og overvejer vedvarende energi så skulle i tage at kigge nærmere på alle fordelene ved biobrændsel og købe jer nogle træpiller online eller i et byggemarked.

Jeg har i hvert fald tænkt mig at gøre mit til at mit barnebarn ikke skal vokse op iført en gasmaske hver gang at han skal udenfor en dør. Det kan lyde meget radikalt og overdrevet – men prøv og se på Japan. Hvordan kommer dette ikke til at se ud om 50 år?

Ja, det er skræmmende tanker, men det er desværre det der skal til før at man begynder at tænker anderledes og gør noget ved problemdet.