Kategorier
Dyrefoder

Min mor skal til at købe hønsefoder for første gang

Min mor har tit og ofte snakket om, at hun godt kunne tænke sig høns, og da hun lige er blevet pensionist, er det jo et perfekt tidspunkt. Hun har i hvert fald godt med tid til at pudsle om dem. Hun ved dog ikke så meget, og bare det med at vælge hvilket hønsefoder hun skal bruge har vist sig at være lidt af en udfordring.

Primært fordi hun er lidt af en torsk til at færdes på nettet, hvor man jo som bekendt kan finde svar på alt mellem himmel og jord. Det ved alle under 40. Så det ender nok med, at jeg må guide hende lidt, men det gør jeg gladelig. Hendes høns skal jo have noget ordentlig hønsefoder at gå og tygge på.

Jeg vil i hvert fald se meget frem til, at der lige pludselig vil være hjemmedyrkede æg når man kommer på frokostbesøg. De må jo alt andet lige være salmonellafri. Jeg er nemlig helt fjollet med en snert æggeblomme i ny og næ.

Det bliver lidt spændende hvordan det hele kommer til at gå, og om hun også skal have en hane. Det håber min far i hvert fald ikke på, Han nyder nu at sove længe om søndagen. Han arbejder nemlig stadigvæk i en alder af 67. Hatten af for det!