Kategorier
Poser

Genbrug dine plastikposer – det gavner alle

Jeg er begyndt at tage mine egne plastikposer med, når jeg er nede og handle, for det er så fjollet at købe poser, hver gang jeg handler, når jeg har dem liggende derhjemme i stakkevis, og det er jo virkelig fjollede penge at bruge.

Udover det økonomiske perspektiv, er det bestemt også mere miljøvenligt at genbruge sine plastikposer, for det er jo ikke godt for miljøet, sådan at producere så mange poser, og når de nu kan genbruges er det da også en bedre idé.

Jeg har også anbefalet de fleste, som jeg kender, at de også skal genbruge deres plastikposer, og dem jeg har anbefalet det, har også gjort det, for det er altså bare mere bæredygtigt end det andet synes jeg, og mange vil give mig ret tror jeg.

Så næste gang, at du er nede og handle, så synes jeg, at du skal tage dine egne plastikposer med derned, for det vil du også selv blive glad for, og det vil overraske dig, hvor meget du vil spare i det lange løb, selvom det bare virker som småbeløb hver gang.