Kategorier
Uncategorized

Jeg købte kondomer online for første gang

Så har jeg lige købt kondomer online for første gang. Jeg har altid været lidt påpasselig med at købe ting online, og hvis det skulle være så har jeg holdt mig til primært at købe billige ting som jeg godt kan overleve hvis der skulle opstår problemer, eller at det bliver forsinket i en evighed.

Det var en overraskende god oplevelse at købe kondomer online, da udvalget var stort, og man nemt kunne finde hvad man ville have. Derudover var det nemt at lade sig inspirere. Det slår i hvert fald oplevelsen man får i et supermarked.

Grunden til at jeg besluttede at købe kondomer online var, at jeg fik det anbefalet af en ven. Han havde gjort det i årevis, og troede at stort set alle gjorde som ham. Nu ved jeg ikke hvor mange der gør det, men det er da helt sikkert et tal der vil stige med årene.

Det at købe kondomer online er ligesom med stort set alle ting på nettet i eksplosiv vækst. Folk fortrækker simpelthen at købe ting hjemme foran deres computer, i stedet for at begive sig rundt i forskellige butikker, og risikere at de ikke har den ønskede vare. Prisen er selvfølgelig også en afgørende grund til at folk fortrækker at købe online.