Kategorier
Madlavning

Jeg er blevet virkelig begejstret for silikone bageforme

Her kommer lige et godt råd fra mig til alle de med-husmødre, der befinder sig derude: brug silikone bageforme når du skal bage kager eller brød! Det er meget nemmere at arbejde med, og rengøringen er særdeles nem. Jeg ved selvfølgelig godt, at det ikke er verdens nyeste opfindelse, men jeg er simpelthen blevet så begejstret for dem. Faktisk var jeg lidt skeptisk, og ville hellere bruge almindelige forme, indtil min søster, der i lang tid har svoret til dem gav mig en af sine, så jeg kunne prøve det. Og man kan jo ikke kritisere noget, før man har prøvet det selv.

Jeg var faktisk overrasket over, hvor nemt, det var at arbejde med. Jeg troede jo, det ville være sådan, at man slet ikke kunne styre sine silikone bageforme fordi det er sådan noget blødt stads. Og det er det jo også, men det var slet ikke som jeg havde forestillet mig. Det var faktisk rigtig dejligt at arbejde med, og som jeg skrev øverst oppe, så er det rigtig nemt at rengøre sine silikone bageforme. Jeg er i hvert fald helt sikker på, at jeg skal ud og købe mig nogle flere selv.