Kategorier
Mode

Min far har også en militær t-shirt

Min far har lige købt en herre fed militær t-shirt fra en webshop. Det er første gang at han har noget tøj som jeg gerne vil have og godt kan finde på at gå i. Jeg ved ikke hvordan og hvorfor han lige pludselig er blevet så hip – men jeg kan lide det.

Jeg har spurgt ham, hvor han har købt hans fede militær t-shirt fra. Jeg var bange for at han skulle henvise mig til en af de fancy schmancy webshops som jeg slet ikke har råd til at shoppe fra. I ved, sådan nogle slags som kun rige fædre shopper fra. Til min store overraskelse var det en ret billig webshop. Jeg fik i hvert fald råd til at købe hele tre t-shirts.

Jeg overvejede på et tidspunkt at købe den samme militær t-shirt som min fars, men det lod jeg alligevel vær med, for fandt så mange andre fede t-shirts som jeg også gerne ville have! Det er klart en webshop jeg vil anbefale mænd der godt kan lide armystilen.