Kategorier
Hudpleje

Rynkebehandling der rent faktisk virker

Jeg har lige fået min tredje rynkebehandling og jeg er meget overasket over resultatet – på en positiv måde altså. Det er også lige værd at nævne at udover at behandlingen fjerner mine rynker og pigmentforandringer, så elsker jeg den også fordi det er en dejlige følelse, hver gang der bliver nusset om mig og mit ansigt.

Man plejer at være lidt skeptisk inden en behandling som denne. Det var jeg slet ikke for jeg har en veninde, der har fået den akkurat samme rynkebehandling. Hun var ligeså tilfreds med behandlingen som jeg er nu. Inden jeg så hendes resultat af rynkebehandlingen havde jeg slet ikke overvejet at få en rynkereducerende behandling. Men hvordan kan man lade være, når man er en kvinde på 50 år med rynker. Jeg tror at enhver kvinde med rynker ville hoppe ud i en behandling, der reducerer rynkerne, hvis de var 100 % sikker på at det virkede.

Jeg er aldeles glad for resultatet. Jeg er så glad for resultatet af min rynkebehandling, at jeg syntes at det skulle deles med hele Danmark – sådan cirka. Både mænd og kvinder. Husk at denne form for rynkereducerende behandling også reducerer pigmentforandringer. Hvem kan ikke lide behandlinger der slår to fluer med ét smæk.