Kategorier
Madlavning

Jeg glemte næsten gryder og pander, da jeg så et mandolinjern

Nu har jeg de sidste tre år, til min fødselsdag, ønsket mig et mandolinjern, men jeg har desværre aldrig været så heldig, at nogle af mine gæster, har foræret mig et, så da jeg i fredags var ude for at købe mig nogle nye gryder og pander, og jeg så en mandolin, der var sat markant ned i pris, kunne jeg altså ikke lade være med at købe.

Dette gode tilbud var det første, jeg så, da jeg trådte ind i forretningen, og jeg blev så glad for, jeg havde fundet et billigt mandolinjern, at jeg helt glemte, det faktisk var fordi jeg i høj grad trængte til nye gryder og pander, at jeg i første omgang var gået ind i butikken.

Så jeg gik op til kassen og betalte for mit nye mandolinjern, og var faktisk nået helt ud på vejen og ned til bilen, da jeg kom i tanker om, at jeg ikke have fået købt gryder og pander endnu.

Ekspedienten, der havde betjent mig, sagde, at hun et kort sekund var bange for, jeg havde fortrudt mit køb, eller at jeg havde fundet en fejl på varen, og at det var derfor, jeg kom tilbage. Jeg kunne dog berolige hende med, at jeg var glad for mit mandolinjern, men at det dog ikke kan gøre det ud for gryder og pander i mit køkken.