Kategorier
Sundhed

Mit råd: Brug naturlægemidler til at vise din fordøjelse til rette

Hvis du har dårlig fordøjelse kan du bruge naturlægemidler, som jeg gør, til at få din mave til at fungere på en langt mere rar måde. Det er jo en meget træls situation, at ens mave begynder at lave problemer, der ofte betyder uregelmæssigt besøg på badeværelset. Jeg har ikke endnu været uheldig i sådan en grad, hvor det gik udover mit liv, men det kan vel ske når som helst – 7-9-13.

Jeg har egentlig ikke haft en særlig god fordøjelse på noget tidspunkt af mit liv, det er først senere i mit liv at det blevet en byrde. Jeg har nogle gange måtte afbryde en seriøs samtale med at smutte på toilettet og har ofte en mave, der siger ting der ikke er meningen. Naturlægemidler har heldigvis givet mig en bedre ro i maven og gjort det nemmere for mig at leve livet.

Jeg har altid naturlægemidler med mig, uanset hvor jeg går hen. Det er en fast del af min taske, sammen med mobil, nøgler og penge. Det giver mig mere ro omkring min fordøjelse.

Er der andre derude, som har samme problem, og har lyst til at dele deres personlige tips og tricks med mig? Måske de har nogle bedre forslag til naturlægemidler.