Kategorier
Håndværk

Må jeg på det kraftigste anbefale el eller håndværker døgnvagt

Så var den gal igen, strømmen var gået, det var sent på aftenen og jeg kunne slet ikke få liv i HFI relæet igen. Når man står i sådan en lidt uheldig situation, vel og mærket uden mulighed for at slå noget alternativ strøm til boligen, så går det stærkt med køle og fryse tingende. Derfor har jeg aldrig nogensinde før været så glad for en el døgnvagt, der under en hel håndværker døgnvagt service, fik løst mine kvaler.

Det havde været en lang dag på jobbet, jeg var kommet hjem der ved en 16.00 tiden og umiddelbart havde jeg ikke bemærket noget usædvanligt. Lidt senere, sådan omkring en time senere, bemærker jeg så ved et tilfælde at køleskabet er dødt. Se det var mere skidt end først antaget, for jeg havde på dette tidspunkt ikke nogen håndværker døgnvagt eller mere præcist en el døgnvagt ved hånden.

Efter at havde forsøgt mig med nye sikringer i HFI relæet, været på jagt efter mistænksomme elektroniske apparater og en del andre eksperimenter for at lokalisere synderen, var der gået en del timer. Jeg måtte konstatere at der ikke umiddelbart var nogle fejl at finde, men i guder hvor havde man dog brug for en fagmand lige i den situation, en el døgnvagt eller en generel håndværker døgnservice, for jeg måtte vente til dagen efter, med at få det lavet.