Kategorier
Hudpleje

Beaute Pacifique er et alletiders produkt der samtidig beskytter

Der er så meget snak om hvorledes, at solens stråler uden diskussion kan være ekstremt skadelige for din hud og det skyldes naturligvis de UV stråler, der på længere sigt kan ødelægge cellerne i vævet. Naturen har nemlig indrettet det således, at den mængde sollys du udsætter din hud for, huskes af huden og kan senere hen i livet give en meget ubehagelig regning i form hudkræft. Det er derfor vanvittig vigtigt at man tager de her advarsler alvorligt tidligt i sit liv, holder sig fra for meget sollys og i det hele taget beskytter sig med produkter som f.eks. Beaute Pacifique, der kombinere flere egenskaber.

Jeg har i mange år selv levet uden omtanke på, at beskytte min hud så godt som muligt, vel og mærket noget jeg her senere i livet, er blevet lang t mere opmærksom på. Måske er det fordi at jeg her for nyligt har afsluttet en længere Nupo slankekur, eller rettere sagt, jeg har nået mit mål, hvilket betyder at selværet har vist sig lidt igen. Derfor melder der sig andre af mine beskedne skønhedsbehov og det er her at Beaute Pacifique kommer på banen.

Beaute Pacifique har jeg valgt fordi, at min bekymring omkring huden i ansigtet, er steget i takt med den generelle oplysning omkring emnet og dette mærke tager hensyn til min hud, den er ikke for skrap og den beskytter dagligt imod de skadelige UV stråler. Produktet forhandles forskellige steder på internettet og jeg kan kun anbefale det, som en daglig beskyttelse imod sollys.