Kategorier
Låsesmed

Har du brug for en ny bilnøgle?

Mange personer oplever på et tidspunkt, at de skal have en ny bilnøgle. Og der findes mange forskellige grunde til, hvorfor det er nødvendigt. Nogle taber bilnøglen, mens andre knækker den. Her opremses de mest almindelige grunde til, at man skal have ny bilnøgle.

Der findes mange forskellige slags bilnøgler nu om dage. Man kan både få gammeldags nøgler med skaft, mens det også er muligt at få skaftefrie nøgler. Men hvad enten du har én bilnøgle fra 90’erne eller en splinterny, så risikerer du at skulle ud og investere i en ny bilnøgle – hvis du altså mister den. Her er 3 almindelige måder, personer mister deres nøgler

 

Tabt bilnøgle kræver ny bilnøgle

Én af mest almindelige grunde til, at man skal have en ny bilnøgle er, at man har tabt den gamle. Det kan enten være, mens man har fumlet med den på fortovet og ved et tilfælde taber den ned i kloakken – så er der ikke meget at gøre, hvis man ikke har lyst til at kigge hele kloaksystemet igennem. En anden klassiker er, at man kommer til at tabe nøglen ned i maden, hvorfor man skal ud og investere i en ny bilnøgle. Varm mad ødelægger elektronikken i nyere nøgler, og derfor er der ingen anden vej end at anskaffe sig en ny bilnøgle.

 

Forlagt bilnøgle

Mange oplever at lægge deres nøgler et sted for så at glemme, hvor det sted er. Der findes mange sjove historier om, hvordan personer flere år efter finder deres forlagte bilnøgler – det kan være i et skab eller jakkelomme. De har været nød til at skaffe en ny bilnøgle, selvom de finder den forlagte nøgle år efter.

Knækket bilnøgle

En tredje klassiker er, at man har travlt og skynder sig ind i bilen, men nøglen knækker. Det er en ærgerlig situation at stå i, da det kræver en låsesmed, der er specialiseret i lige netop dit bilmærke. Autolåsesmed Marschall er en af de få låsesmede, der rykker ud med det samme, hvis der er brug for deres hjælp. De er specialister i de fleste bilmærker og rykker ud på alle tidspunkter af døgnet. Du kan ringe til dem på 60 13 50 50 eller besøge deres hjemmeside her.