Kategorier
Advokat

Har travlt med at forstå ansættelsesret

Nu er det efterhånden ved at være lidt tid siden, jeg skrev sidste indlæg, men jeg har haft et lidt stramt program her på det seneste, og det skyldes blandt andet, at jeg har brugt en masse tid på at sætte mig ind i ansættelsesret, da jeg er i gang med ansættelser på jobbet.

Ansættelsesret kan godt være lidt kringlet, og det har jeg i sande måtte erfare på godt og ondt, men heldigvis kom jeg i kontakt med en rigtig dygtig advokat, der kunne hjælpe mig med mine spørgsmål, hvilket var en stor lettelse for mig, for på den måde kunne jeg rent faktisk forstå, hvad ansættelsesret gik ud på.

Nu har jeg i denne omgang som sagt brugt rigtigt meget tid på at sætte mig ind i ansættelsesret, men det behøver jeg jo heldigvis ikke at gøre fremover, for næste gang jeg skal ansætte, så har jeg jo styr på ansættelsesretten, fordi jeg fik hjælp fra min dygtige advokat, så faktisk har det været lidt af en investering af min tid, jeg har gjort mig, og den giver sig jo så ud på et senere tidspunkt.